Bienvenue bij France-Personnel

Waar we Franssprekend personeel bemiddelen
met de leukste werkgevers in seizoenswerk

Dé vacaturesite voor Franssprekend personeel

Persoonlijk en kleinschalig  Seizoenswerk en vaste banen

 

Vacature van de week

Namens Team4Animation zijn wij nog op zoek naar verschillende enthousiastelingen die deze zomer op een grote camping in Frankrijk als animateur aan de slag willen. Je kan per direct nog aan de slag! Lees dan snel verder! 

Lees meer...

"Via France-Personnel ging ik twee maanden receptiewerk doen op een camping in de Ardèche. De beste keus voor een zomerbaan ooit!" 

Brenda (19), Meppel.
Ik wilde eens wat anders dan de hele zomer op het strand hangen en niets doen. Via France-Personnel ging ik twee maanden naar de Ardèche om receptiewerk te doen op een Franse camping. Ook moest ik soms bij springen in de bar en restaurant. Bij aankomst zat ik met gemengde gevoelens in de auto bij de campingeigenaar; 'Is dit wel de goede keuze?'. Dat was het zeker! Campingwerk in Frankrijk en de leukste zomerbaan ooit!
Meer ervaringen

Direct solliciteren

Wil je graag een open sollicitatie versturen of weet je al welke vacature voor seizoenswerk of een vaste baan je interessant lijkt?

 

Solliciteer direct!

Ontdek meer over Frankrijk op onze blog!

Een bladerdek voor de Hallen

Een bladerdek voor de Hallen
Begin dit jaar werd officieel het nieuwe dak van het Hallencomplex geopend. Het is de Canopée gaan heten. In eerste instantie leek mij dat een nogal...

Hoe leer jij Franse woordjes?

Hoe leer jij Franse woordjes?
Dat wat ik echt het allerleukste vind om te doen, is andere mensen Frans te leren. Ik ben ervan overtuigd dat je een docent/trainer nodig hebt om je...

Met Péago slimmer door Frankrijk (promotie)

Met Péago slimmer door Frankrijk (promotie)
Péago, de slimme app waarmee je bespaart op de Franse tolwegen, is geheel vernieuwd. De nieuwe versie is nu voor iedereen gratis te downloaden in de...

Onze klanten

           

Over France-Personnel

France-Personnel is klein en persoonlijk bedrijf voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. We willen iedereen goed leren kennen om zo een goede match te kunnen maken. 

We bemiddelen tussen werkgevers en kandidaten met een gemene deler: de Franse taal. Veel campings en vakantieparken in Frankrijk zetten hun zomervacatures bij ons uit voor bijvoorbeeld receptiewerk of een baan in de horeca. Daarnaast vinden ook bedrijven buiten de toeristische sector steeds beter hun weg naar France-Personnel. Zo hebben we de afgelopen jaren bemiddeld voor salesfuncties, administratieve functies en medewerkers voor customer care afdelingen bij bedrijven in Nederland én Frankrijk.

Over mijzelf

 

Mijn naam is Lisette Lucassen, ik kom uit Leiden en ben eigenaresse van France-Personnel, dé vacaturesite voor Franssprekend personeel.

Ik ben een échte Francofiel. Vroeger ging ik altijd met mijn ouders op vakantie naar Frankrijk. De Ardèche, Provence, Dordogne, ik ben er allemaal geweest. Toen ik oud genoeg was ben ik zelf op een camping gaan werken. Drie seizoenen werkte ik op een camping in de Aveyron. Vervolgens heb ik de TIO gedaan en heb o.a. stage gelopen in o.a. Chambery. Na mijn studie heb ik gewerkt bij verschillende bedrijven in Nederland waarbij de Franse taal belangrijk was. 

Vanuit mijn passie voor Frankrijk wil ik met France-Personnel graag andere mensen ook de kans geven om in dit geweldige land te werken of in Nederland een vacature vinden waar de Franse taal belangrijk is.

Lees meer